dimecres, 2 de juny del 2010

Aniversari 6 de maig

Desprès de bastant temps de desconnexió del bloc, ara afrontem l'última part de la nostra gran experiència amb ganes renovades de deixar plasmat mitjançant aquest bloc les nostres vivències.

Començo per un post que tenia pendent des de fa gairebé un mes sobre la celebració del meu aniversari :)

La celebració del meu 24é aniversari la varem fer en primera instància amb un sopar amb la Nani a un restaurant que hi ha aprop de Perth, on et treuen una pedra (stone) i directament et cuines tu la carn a la planxa :)
La veritat és que varem sortir molt contents, vam menjar tant carn comuna: pollastre, vaca, porc i corder, com carn menys comuna: cocodril, cangur, bambi i jabalí.
Tot molt bo!!

Addicionalment, el diumenge, varem fer una barbacoa a casa nostre amb els amics d'aquí. Vam menjar més carn, vam beure sangria i cervesa i varem passar una molt agradable tarda/nit.

Però la veritat és que vaig trobar a faltar la típica celebració amb tota la família, i el sopar a casa amb els amics :(

3 comentaris:

Lou ha dit...

Vas menjar bambi en lloc del "tipical" roscón de tia Juana ?¿?¿?¿?

però com has pogut !!!???
:-O :-O

:-P

Magda Prieto ha dit...

En agosto celebrareros el cumpleaños,y con roscon de la yaya. Pero como en estos meses que estais fuera ha habido otros, tambien los celebraremos. Y si no es suficiente, en septiembre más celebraciones.
Vamos que habra que buscar motivos para reunir a familia y amigos.

Marc Domingo ha dit...

La veritat és que es troba a faltar el "roscón de la yaya".

A més, en general aquí els dolços no maten. A excepció de les mega magdalenes de xocolatada.