GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Situo la gesta.
Tot va ser el 18 de Juny de 2010 a una ciutat molt tranquila, Perth.
El cel estava ennuvolat, però s'estava obrint per il·luminar el gran esdeveniment. Ell no havia de ser el protagonista.
El lloc triat per aquesta última batalla va ser el camp que hi ha enfront del gimnàs de Curtin.
Únicament dos exercits citats. On les tropes de DEBII tenien únicament un objectiu, introduïr el projectil esfèric fins al pati d'armes del castell de l'exercit opositor.
Aquest objectiu estava per sobre de tot. Era la nostra última oportunitat i no anàvem a reparar en baixes.

En un ambient de gran expectació, la batalla no es va demorar més i va començar.
En aquesta primera part de la batalla, DEBII va mostrar el seu potencial, mostrant-se sòlid i acorralant al rival. Però els seus esforços no es veien reflectits en la realització de l'objectiu. I aquesta primera part de la batalla es va acabar.

A la segona part de batalla, DEBII va sortir encara amb més forces. L'acorralament s'estava intensificant, i l'acompliment de l'objectiu es percebia en l'ambient, però no s'acabava de materialitzar.
Finalment, en el tram final de la batalla, els nostres esforços van ser recompensats. Lionel Pedram estava en una frenètica lluita contra el món, però va veure la llum al darrera seu. Va cedir-me l'esfèric i el meu col·locat tret va travessar les muralles rivals, entrant fins al pati d'armes.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!

:)

La veritat és que vam empatar el partit a 1, però amb l'objectiu de marcar el gol complert :)

El balanç de la temporada tampoc està tant malament, 4 derrotes i 4 empats(3 empats a 0-0 i un a 1-1 ;) ).

Objectiu complert. Ara toca posar-se les piles per a preparar-se per la tornada.