dimecres, 5 de maig del 2010

Camping

El cap de setmana passat, aprofitant que era de 3 dies (dilluns era festa), varem anar de càmping amb els companys/amics de la feina.

La sortida va començar a les 6 del matí a DEBII (lloc de treball), on ens vam reunir tots per carregar els 2 cotxes. La veritat és que quan vaig veure tot el que havíem d'empaquetar al cotxe em vaig espantar. Finalment, desprès d'1 hora de tetris (com a mínim el nivell 100), amb Matilda carregada fins al sostre (físicament), vam estar preparats per iniciar el viatge. En un cotxe anaven Michael, Christopher, Meifania i Pedram, mentre que a l'altre anàvem la Nani i jo acompanyats amb tones d'equipatge :)



El càmping havia de ser a Dwellingup, situat al sur de Perth i una mica a l'interior a menys de 2 hores en cotxe. Però al arribar allí ens vam trobar que estava ple. Així que vam decidir anar al següent càmping. Com a Austràlia tot està "aprop" això va significar 3 hores més de cotxe :)

Un cop vam arribar, va ser moment de descarregar el cotxe.
Com es pot veure a la fotografia, més que anar de càmping 3 dies semblava que anàvem d'hotel per a un mes :)





Un cop tot muntat va ser moment de començar a gaudir del paratge. Impressionant. El "càmping" estava situat en mig d'un parc natural, on vam poder gaudir de cangurs en llibertat. Dic "càmping" perquè tenia els serveis mínims, i segurament a Espanya no estaria catalogat com a tal :) Únicament hi havia una caseta amb barbacoes on hi havia aigua per rentar els plats, i una altra caseta amb un wc (que connectava directament a un forat) on la "merda" s'anava acumulant. Em va quedar el dubte que passava quan s'omplia el forat, perquè desprès de 3 dies estava gairebé en el seu límit :) Per tant, ni dutxes, ni piscina, ni electricitat. Però s'ha de dir que els serveis que tenien estaven cuidats i ben acondicionats, i que a cada parcel·la hi havia una taula de fusta i un lloc per fer fogueres.



Els dies es van passar molt ràpid i bàsicament els vam passar descansant, anant a la platja i menjant i bevent.

La barbacoa que va portar en Chris era espectacular. Deixo les fotos.





Finalment, com a curiositat, em va sobtar la manera com solucionen el problema d'encendre la foguera. Que no encén perquè la llenya està mullada? No problem, una mica de benzina i es soluciona :)



L'enllaç a l'àlbum:
Camping

2 comentaris:

Jonesy ha dit...

La gasolina fue un gran iniciador de fuego! Me gusta las fotos y la historia de Marc, bien hecho :-)

Lou ha dit...

Ja, ja, ja ...
De camping con todo ese equipaje? .. debías llevar muchos "porsi" ... :-P

Muy chulas las fotos ... :-)

Por cierto, hay gasolinas que tienen aditivos para evitar que prendan, pero veo que en Australia no es así ... :-)

Un beso,