dilluns, 24 de maig del 2010

ELICOS

Weno... Ja han passat 16 setmanes des de que vam arribar a Perth. I jo ja fa 15 setmanes que estudio diàriament anglès! He de dir que les primeres 10 setmanes van ser més fàcils de portar que aquestes 5 darreres... Al principi, el grup on estava era reduït però tots ens portàvem més o menys bé. Les discussions durant les classes eren variades i vam formar un bon grup d'amics. Nancy, Tracy, Noom, Don, Lee, Jeno... Al final del primer mòdul vam intentar fer una espècie de festa-pícnic-platja però la veritat és que no ens vam entendre gaire bé. Coses de l'idioma! En principi havíem de ser 10 i finalment només vam arribar a la destinació 4!!! Un desastre...
Ei! però els 4 que érem ens ho vam passar bé ;)

El pícnic a la platja va ser el nostre primer contacte amb les aigües oceàniques d'Austràlia. El dia era preciós, la platja bonica i la companyia bona:) I com no... ens vam cremar tots 4 com a gambes!!!



En fi, va ser una forma divertia de dir adéu al primer mòdul.

Al segon mòdul, la cosa va variar. Vam predre en Lee però vam guanyar una "trupe" de chinesos i un corea i un balinès. Vam passar de ser sobre uns 10 o menys a classe a ser 18 o més depenent del dia i l'hora.

Dins de l'aula teníem dos grups; Els que ja ens coneixíem, el corea i el balinès i l'altre grup era els de Hong Kong. Aquests darrers no voles saber res de Xina ni dels Xinesos. Amb la classe dividida en dos i el mutis continuo dels nous companys les classes ja no eren el mateix. Tot i així els multiculturals varem mantindre el fet d'anar a dinar junts tots els dies i fer la partideta de UNO.
Al final del mòdul varem decidir fer una bbq aprop de casa meva. Aquesta vegada la organització va ser perfecta i tots varem arribar a l'hora i al lloc, jejej (més els hi valia, jo visc al costat d'on anem a classe). El dia va estar molt bé i el Marc va tenir l'oportunitat de conèixer tots els meus companys! Varem preparar sangria, molta carn a la brasa i en Don com sempre va venir carregat de xocolata! Ferrero Rocher!
Weno la cosa va anar bé. Ens vam acomiadar de molts dels amics perquè quasi tots tornaven cap a Xina, Bali, Tailàndia... Una mica trist però natural.

Bé, ja havien passat 10 setmanes, el pròxim mòdul començava i només quedàvem en Noom i jo!

A veure, no em tingut gaire sort amb el professorat aquest darrer mòdul. Tenim una Rotenmeier, que com diuen per allà baix necessita un paleta pelut. I l'altra professora tenia algun problema perquè quasi no ha aparegut per classe, això si... tenia unes Doctor Martins roges molt xules!

L'únic que es salva es el Maikel. El meu profe de Ielts. És simpàtic i les classes són entretingudes. Estic aprenent molt de Listening!

En fi, que avui he fet l'examen final de modul 3 i aquesta setmana hauré de dir adéu a Noom que deixa Elicos i es posa a treballar abans de començar la uni... :( Com al principi, tornaré a començar:)

La veritat és que fins ara no m'havia adonat com passa el temps de depresa!

1 comentari:

Lou ha dit...

Tot i que siguin classes ... quina enveja!!!
Lo millor, els menjars amb Ferrero Rocher ... :-P

Quan tornis ja podràs (encara més) corregir-nos al simples mortals el nostre anglés !!!

Qué vagi bé !!