diumenge, 18 d’abril del 2010

Barça-Madrid

Com es viu un Barça-Madrid a Austràlia?
La veritat és que bastant diferent :)

La principal diferència és l'hora del partit, ja que aquí va ser de 4 a 6 de la matinada. Així que vam haver de planejar una sortida fins les 4 :)

La nit va començar sobre les 10pm anant cap Perth amb Pedram i Lora. Un cop vam aconseguir aparcar, va ser moment de buscar un bar per començar amb la primera "beer". Casualment, vam passar per davant d'un bar "alternatiu" on la música (segons els entesos) era bona, així que va ser el lloc sel·leccionat. Desprès d'una estona, vam quedar amb Davor i Fedja a l'altra banda de Perth per anar a l'Euro bar. A les 2, ens van fer fora del bar i vam haver de prendre una decisió. La decisió va ser anar a casa Davor a per més birres i prendre-les en un parc. Com acostuma a passar, ens vam "apalancar" una estona a casa Davor. Desprès, vam agafar les birres i vam anar a comprar gel. Pel que desprès de tanta moguda únicament ens van quedar 15 minuts per sentar-nos en el parc del costat del bar on feien el partit.

Així que a les 4:15 (15 minuts tard) vam arribar al bar que està obert 24 hores i que feien el partit. Només entrar ens van fer pagar 10$ cadascú per veure el partit (perquè és un Barça-Madrid, sinó no ho pago) però a canvi vam tenir un lloc al fons de la sala on hi havia una pantalla gegant (projector). Així que amb el cansament de tota la nit vam afrontar l'inici del partit del segle. La gent que hi havia al bar eren majoritàriament de color o japonesos/xinesos, molts d'ells amb les samarretes d'algun dels 2 equips.

El resultat del partit crec que ja el sabeu, així que no el comentaré :) Del partit únicament diré que no el vaig veure un partit tant desequilibrat com ambdues premses han destacat.(Jo no esperava que el Madrid fes el que no ha fet en tota la temporada, és a dir, jugar bé, però no s'ha d'oblidar els punts que porta) Tots 2 van tenir les seves opcions, però gràcies al gran moment que està vivint la defensa i porteria del barça, el resultat no va ser diferent.

Així que a les 6, va ser el moment tant esperat d'anar a casa per finalment dormir.

Les victòries es celebren millor a les 10pm que a les 6am :)

1 comentari:

Lou ha dit...

ja, ja, ja ...
deu ser complicat aguantar fins a les 4h en condicions ...
però hi ha partits que requereixen certs esforços ... :-P

Jo també vaig anar a dormir cap allà les 6 el dia del partit, però jo portava una bona estona de festa ... :-)

Petons!